Laulaja Milana Misic

Milanalta kirja ja laulu äidille

Milana Misic julkaisee to 19.4. kirjan, jonka nimi on "Milana - Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä". Kirjaprosessin yhteydessä syntyi laulu nimeltään Aikoja sitten, joka on laulu Milanan omalle äidille. Kappale julkaistaan pe 20.4. ja siihen tehty musiikkivideo ti 24.4. Konserttikiertue "Sinun silmiesi tähden" kiertää parhaillaan ympäri Suomea.

 

Milana Misicistä julkaistaan kirja huhtikuun 19. päivä, joka valottaa hänen elämäänsä ja kasvamistaan epävarmuuden, väkivallan ja alkoholismin ilmapiirissä. Kirjan nimi on Milana - Elämäni Laila Kinnusen tyttärenä.

 

Kevään ja kirjan työstöprosessin aikana Milanalle syntyi ajatus laulusta, ja hän halusi tehdä kappaleen omalle äidilleen. Kappale sai nimekseen Aikoja sitten. Sen sävellyksestä vastaavat Antti Karisalmi & Lasse Väyrynen ja sanoituksesta Sanna Korkee. Kappale julkaistaan perjantaina, huhtikuun 20. päivä. Kappaleesta tehdään myös musiikkivideo, joka julkaistaan muutama päivä kappaleen julkaisun jälkeen.

 

Parhaillaan Milana kiertää ympäri Suomen menestyksekkään Sinun silmiesi tähden –konserttikiertueen siivittämänä. Konsertin käsikirjoituksesta vastaa monien nostalgiakonserttien takaa tuttu Susanna Haavisto, joka on tehnyt matkan kahden suuren tähden, Laila Kinnusen ja Olavi Virran tuotantoon. Konserteissa Milanan rinnalla nähdään Amadeus Lundberg. Kiertue on jatkoa jo yli kolme kautta menestystä niittäneelle Idän ja lännen tiet -konserttikiertueelle, jota esitettiin ympäri Suomen täysille saleille, mutta kevään 2018 konserteissa kuullaan ja nähdään nyt aivat uudet laulut ja tarina.

 

Kiertueen jäljellä olevat päivät:

 

Su 22.04. Karkkila, Karkkilasali, klo 16 (liput tästä)

Ke 02.05. Espoo, Sellosali, klo 19 (liput tästä)

To 03.05. Pori, Promenadi, klo 19 (liput tästä)

La 05.05. Ähtäri, Ähtäri-halli, klo 18

Su 06.05. Pietarsaari, Schaumansali, klo 16

Ke 16.05. Hyvinkääsali, klo 19 (liput tästä)

To 17.05. Seinäjoki, Törnävä, klo 19 (liput tästä)

 

Lue lisää: Sinun silmiesi tähden -kiertue

 

Kirjan julkaisee Like Kustannus ja sen on kirjoittanut Merja Asikainen. (Kirjan kansi: http://like.fi/kirjat/milana/)

Milana - Aikoja sitten, cds

Keikkamyynti: Vesa Puukari | 045 256 3009 | vesa.puukari@magnumlive.fi